Loading

Cum să utilizați împrumuturile personale Horacredit pentru a acoperi cheltuielile neașteptate

Un împrumut personal este o modalitate excelentă de a acoperi cheltuielile neașteptate. Dar este important să înțelegeți tariful și termenii înainte de a aplica.

Începeți prin a vă verifica scorul de credit și raportul datorie-venit. Un profil de credit puternic vă poate ajuta să vă calificați pentru rate mai mici. De asemenea, luați în considerare modul în care creditorii vă raportează plățile către birourile naționale de credit.

Electronică

Un împrumut personal Horacredit poate ajuta la acoperirea dispozitivelor electronice scumpe care nu sunt acoperite de cardul de credit sau alte împrumuturi. Este o idee bună să vă verificați raportul de credit pentru orice erori înainte de a aplica pentru un împrumut personal, ceea ce vă poate îmbunătăți șansele de a fi aprobat și poate reduce rata dobânzii pe care o plătiți.

A cumpăra o casă nouă, o mașină sau un dispozitiv electronic este interesant, dar poate fi costisitor. Mulți consumatori se află într-o gaură financiară atunci când nu au suficienți bani pentru a acoperi cheltuielile. Un împrumut personal vă poate oferi fondurile de care aveți nevoie pentru a vă permite aceste cheltuieli fără a vă pune în pericol celelalte bunuri.

Cheltuielile neașteptate, cum ar fi o reparație auto, o spitalizare sau o nuntă, pot fi costisitoare și este adesea dificil să economisiți pentru aceste evenimente în avans. Împrumuturile personale oferă finanțarea atât de necesară pentru aceste cheltuieli și pot fi rambursate în timp cu o plată lunară fixă ​​și o rată a dobânzii accesibilă. De obicei, creditorii vor analiza scorul dvs. de credit și venitul pentru a determina termenii împrumutului. De asemenea, iau în considerare istoricul plăților pentru a se asigura că veți putea rambursa datoria la timp.

Telefoane mobile

Un împrumut personal poate fi utilizat dintr-o gamă largă de motive. De obicei, acestea vin cu rate fixe ale dobânzii și plăți lunare, astfel încât să le puteți bugeta. Cu toate acestea, împrumutații ar putea trebui să îndeplinească anumite cerințe pentru a se califica. Creditorii iau în considerare factori precum venitul anual, istoricul de credit și raportul datorie-venit. Unii creditori vă permit, de asemenea, să aplicați cu un coîmprumutat, ceea ce vă poate ajuta să vă calificați pentru mai mulți bani sau o rată mai mică.

Un împrumut personal vă poate ajuta să plătiți pentru cheltuieli de urgență, cum ar fi repararea mașinii sau renovarea casei, și să economisiți bani în timp cu dobânzi mai mici decât cardurile de credit. De asemenea, poate fi util pentru achitarea datoriei cu dobândă ridicată a cardului de credit și pentru a reduce raportul datorie-venit. Împrumuturile personale sunt disponibile de la multe tipuri de creditori, inclusiv bănci, uniuni de credit și creditori online. Cu toate acestea, ar trebui să comparați tarifele și condițiile pentru a găsi cea mai bună ofertă. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că utilizați un serviciu de monitorizare a creditului pentru a vă verifica scorul de credit și pentru a rezolva eventualele erori. De asemenea, verificați dacă puteți obține preaprobarea pentru un împrumut personal cu o solicitare de credit ușor, care nu vă va afecta scorul.

Educaţie

Împrumuturile personale vin cu o rată fixă ​​a dobânzii și un termen de rambursare, astfel încât să știți exact care vor fi plățile dvs. lunare. În plus, vă puteți califica cu ușurință pentru unul cu un scor de credit și un venit bun.

Puteți folosi un împrumut personal pentru a finanța o varietate de cheltuieli, de la investiții în educație până la acoperirea costurilor medicale neașteptate. Dar aveți grijă la utilizarea acestui tip de finanțare. Mulți creditori limitează tipurile de cheltuieli pentru care vor aproba un împrumut personal, iar unii pot chiar interzice achizițiile educaționale.

Un împrumut personal vă poate ajuta, de asemenea, să plătiți pentru evenimente scumpe, cum ar fi nunți și vacanțe, precum și să consolidați datoria cu dobândă mare de la cardurile de credit. Înainte de a aplica, este important să vă evaluați obiceiurile de cheltuieli și să lucrați la îmbunătățirea scorului de credit și la reducerea raportului datorii-venituri. Acest lucru vă va ajuta să vă calificați pentru un tip de împrumut mai bun în viitor și să economisiți costurile cu dobânzile. Atunci vei fi gata să-ți asumi datoria potrivită nevoilor tale.

Îmbunătățirea locuinței

Proiectele de îmbunătățire a locuinței vă pot face casa un loc mai plăcut de locuit și pot îmbunătăți valoarea acesteia, dar pot fi și costisitoare. Împrumuturile personale pot oferi o dobândă mai mică decât cardurile de credit sau finanțarea prin capital propriu și pot fi finanțate rapid. Mulți creditori vă permit să vă precalificați online, cu o solicitare de credit care nu vă va afecta scorul de credit. Odată ce sunteți aprobat, fondurile dvs. pot fi depuse în contul dvs. bancar în termen de o zi sau două.

Spre deosebire de alte tipuri de finanțare pentru îmbunătățirea locuințelor, împrumuturile personale sunt de obicei negarantate. Cu toate acestea, acestea pot necesita mai multe calificări decât alte tipuri de finanțare, cum ar fi o refinanțare a unui credit ipotecar, o linie de credit cu capital propriu sau un împrumut FHA pentru renovarea casei. De asemenea, fiți conștienți de faptul că un împrumut de nevoi personale poate adăuga o sumă semnificativă de datorii în timp, așa că este important să vă asigurați că vă puteți permite plățile lunare înainte de a aplica. Dacă aveți un cosemnatar, merită să luați în considerare și bonitatea acestuia.

Urgență medicală

O urgență medicală te poate costa mult, chiar dacă asigurarea ta de sănătate o acoperă. Facturile medicale vă pot epuiza economiile și vă pot face să vă îndatorați. Cu toate acestea, puteți evita astfel de consecințe luând un împrumut personal pentru urgențe medicale.

Împrumuturile personale pentru urgențe medicale sunt disponibile de la mai mulți creditori. Unele oferă aprobare în aceeași zi și puteți aplica online fără a fi nevoie să trimiteți o grămadă de documente. Aceste împrumuturi sunt ideale pentru persoanele care au urgențe medicale sau ajută o persoană dragă care o are.

Puteți obține un împrumut personal pentru urgențe medicale de la creditori precum Upstart, care oferă carduri de credit și împrumuturi personale care vă permit să obțineți credit cu plăți lunare. Creditorul vă raportează, de asemenea, plățile către birourile de credit, astfel încât să vă puteți îmbunătăți scorul cu rambursarea la timp. Împrumuturile personale parvenite sunt disponibile pentru până la 100.000 USD și puteți alege un termen de rambursare de doi până la șapte ani. Pentru a vedea pentru ce împrumuturi personale vă precalificați, răspundeți la câteva întrebări aici.

Comments (Yorum yapılmamış)